31 Temmuz 2011 Pazar

ALIŞ VERİŞ GÜNLÜĞÜ




Bir alış veriş koliğin maceraları alış veriş turu yapmadım. Ama dışarı çıktım mı? mağaza gezmeden eve dönmüyorum. O turlardan birinde gözüme çarpan aklımda kalanlar evet hepsi ayakkabı napıyım ben kıyafetlerden çok ayakkabı delisiyim onun için aklım hep aksesuarlarda kalır.





Yven Saint Lourent'tı anımsattı bana çok iyi bir parça


straplez godeli etekler favorileriniz arasında olsun dolabınızda bulunursa günü kurtarır.




Bu dolgu topuk Dolce & Gabanna'yı anımsattı bana benim olsun diye haykırıyorum efenim. Çok rahat


Bu simli parçaya kim ölmez ki diyorum Pat diye düşüp ölüyorum. :)









30 Temmuz 2011 Cumartesi

HEART - BEACH - LOVE

Bu geçmiş bir post olsa da retro kıvamında bir stille sizlere ilham kaynağı olmak isterim. Kalp desenin yaramaz romantikliği ve büyük şapkamla sevimli olduğumu düşünüyorum. Siz nasıl buldunuz? Kumburgaz'a sürekli gittiğim için buranın sahilinde vakit geçirmeyi seviyorum. Güneş ve hafif esinti ile müzik ve dergi keyfi bambaşka her zaman Vogue ile dolaştığım için bu seferde beni bırakmıyor :)








Short Ltb - Flar Semt pazarı - Gözlük Danimarka'dan - Şapka Anıl

29 Temmuz 2011 Cuma

I AND AMİSOS,SAMSUN,TELEFERİK

Tatilin son rotası Samsun oldu. Çok eğlendiğimiz dolu dolu bir gün geçirdiğimiz için daha bir keyif aldık. Merkezin de bulunan Teleferik Amisos tepesinin güzelliğine büyülendik. Yunan tanrılarının evi gibi ayaklarınızın altında tüm Samsun devasa heykeller ile Samsun görülmesi gereken yerlerden çoçuklar için yapılmış olan çizgi film parkına bayıldık. Tatilde neler yaptım merak edenler kızkızagezelim tıklasın  



















Elbise Loft - Kemer LagaLuga - Şapka Anıl - Sandalet Flo - Clutch Matthew Cox 
Gözlük  Atlas Pasajı - Kolye/Bileklik Kendi tasarımım

Dress Loft - Belt LagaLuga - Sandals Flo - Clutch Matthew Cox
Glasses Atlas Pasajı - Necklace/Bracelet My design 


28 Temmuz 2011 Perşembe

VILLAGE TRIP

Sinop maceralarına devam sinop'un köy hayatına atladık. yeşilliklerin melodisi eşliğinde yaptığımız yürüyüş cetrefilli ve eğlenceliydi.Hava değişimi de çok entresan güneş yakıcılığı birden sönüp yerine yağmura bırakarak finalde bizi ıslatsa da dud ağaçları,inekleriyle çok güzeldi.














Bluz Miss Selfirige - Pantolan Koton - Ayakkabı Converse - Kolye/bileklik Kendi tasarımım -
Çanta Mango

Bluose Miss Selfrige - Pants Koton - Snekars Converse - Necklace/Wristlet my design
Bag Mango

27 Temmuz 2011 Çarşamba

2011 FALL COUTURE - GIVENCHY

Givenchy couture de her zaman az parça ile sergilediği koleksiyonu yine harika beyaz ve altın sarısı işleme ve püskül detayları yunan tanrıcalarının modernize edilmiş hali tıpkı bir Afrodit gibi bütün modeller koleksiyonun sunum alanıda ironiklik katmış koleksiyona







2011 FALL COUTURE - VALENTINO



Valentino yine rüya gibi zarafetin temsilcisi Valentino kadını, kadın yapan unsurları hep önde taşıyan bir moda evi oldu. Couture koleksiyonu çarliston dönemini anımsatır tadında kat kat fırfırlar püskül havasında şifonlar, ışıltının fazla abartıya kaçmadığı diz hizasında elbiselerle muhafazakar ama seksi bir görüntüyle Valentino bizleri etkisi altına alıyor.