31 Mayıs 2012 Perşembe

FALLOW INSTAGRAM






Iphonenun, en sevdiğim özelliği dahası uygulaması instagram. Fotoğraf aşığı biri olarak her şeyin sanatsal göründüğü fotoğraflar çekmek istiyorum. Eee ! Tabi ışık, el verdiğince neredeyim, ne giyindim, ne gördüm, ne yedim-içtim hepsi hatta bakış açılarımı bile buradan takibe alabilirsiniz. Sizin çekimleri de merak ediyorum. Hadi beni bulun.

İnstagram/rookieicon 


30 Mayıs 2012 Çarşamba

BNG - HELLO SUMMER













Geçtiğimiz günlerde BNG markasının yaza merhaba partisi oldu. Salaş şıklığın adresi BNG'nin yaz koleksiyonunu da görme fırsatım oldu. Deriyi, iyi harmanlayan marka da önceli rahatlık renkler sade ve yormayan netlikte. Nefis bir kutlama yapan marka canlı müzik ve iyi şarapla bizleri şımarttı.





29 Mayıs 2012 Salı

LADY PETITE & JIVAL









Geçtiğimiz hafta davetine katıldığım Jival'in kahvaltı ile süslü lansmanı harika boğaz manzarası eşliğinde yapıldı. Yönetim kurulu başkanı Naim Gençoğlu, Jival markası hakkında bilmek istediklerimizi yanıtlarken. Asıl konu Jival Magazin dergisiydi. Yeni sayısı ile artık modanın nabzını burada attıracak bizlere. Bir yandan markanın yeni koleksiyonları "Lady petite" ve "Gecenin yıldızı" iki koleksiyon da bu senenin aksesuar trendlerinin ilhamı ile ortaya çıkmış.Bilekleri süsleyecek renk renk örgüler ve Osmanlının gösterişi otantik aksesuarlar. Jival kadınları mutlu eden tasarımlar yaparken eğlendirmeyi de ihmal etmemiş.Lady petite koleksiyonu, armypartylerin yıldızı olacak gibi görünüyor. Madeninin altın olması ile birlikte taşlarıda pırlanta olan bu koleksiyonu ben çok sevdim.

Diğer koleksiyon ise sizi gündüzden geceye taşıyacak kadar özenle dizayn edilmiş. Tamamen el işçiliği ile üretilen bu nadide parçalar da ismi ile uyumlu. Jivalin bir de mücevher atölyesi var pırlantalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için mükemmel etkinlik. Hatta bloggerlarla bir atölye gerçekleştireceğiz yakında

28 Mayıs 2012 Pazartesi

BREAKFAST







Kazak/Sweters | Pantolon/Pants Ltb - Trenckot Koton - Ayakabı/Hells Flo - Kolye/Necklace My design - Saat/Watch Collezione - Bileklik/Bracelet Ngg bjouk, My design





Jival yeni koleksiyonu Lady petite tanıtımını, harika dizaynı ile Les otomans hotel de gerçekleşti. Jival marka yüzünü, koleksiyonu ve jival kadınını anlatırken nefis bir kahvaltı ile biz bayanların gönlünü çalmayı başardı. Koleksiyondan görüntüleri de en kısa zamanda paylaşacağım. 











   FACEBOOK      -     BLOGLOVIN      -      TWITTER











27 Mayıs 2012 Pazar

GET MY





Biraz fütüristlik çokça seksi bu arzu nesnesine kim hayır diyebilir ki ! Benim ol diye sesleniyorum. Belki dolaba girer. Ama henüz kimin tasarımı olduğunu bulamadım. Alexander Wang havasında olsa da emin olmadım sizce kimin?

26 Mayıs 2012 Cumartesi

KHAKI





Ceket/Jacket Ltb - Jean Colins - Bot/Boot Pull and Bear - Çanta/Bag Collezione - Küpe/Earring Koton - 




Geçen pazar ve ben, yağmurlu pazarları hiç sevmiyorum. Güneşi, yazı özlemişken yine ceket yine bot. Haki rengi military ceketime düğmelerle arma havası kattım. Zımbalı botlarımla grunge havasın da bir gün oldu. Yağmurlu günde en iyi yapılacak şey sinema dedik attık kendimizi sinemaya bu aralar merak ettiğim Vücut filmin izledik. Film konusu itibari ile çok güzeldi. Daha derin elle alınsa ve sonu üzerinde daha fazla düşünülseydi. Başarılı bir yapıt olacaktı.









 TWITTER      -       BLOGLOVIN      -     FACEBOOK






25 Mayıs 2012 Cuma

RETRO WAVES









Mayıs Vogue Tükiye de geçmişin izlerini taşıyan Retro dalgalar çekimi, anne dolabını anımsattı bana. 1950'lerin şık ve seksi bodyleri Uruguay'ın balıkçı kasabasının kumsallarında model Juju Ivanyuk ile bütünleşmiş adeta. Çekimin rengi siyah-beyaz ve sepya bu iki rengin ruhunu Sebastian Koufmann styling ile adeta taçlanmış. Vizörden bakan Luciana Val & Franco Musso ikilisi film tadında kareler yakalamış.





21 Mayıs 2012 Pazartesi

NARCICEGI








Bluz/Blouse Afrodit - Jean Colins - Ayakkabı/Heels Miss Selfirge - Ceket/Jacket Dilvin - Çanta/Bag Koton - Bileklik/Bracelet Küpe/Earring Yüzük/Ring My design 





Haftanın ilk günü sendromunu atlatmak için renkler yeter. Pazartesi yataktan kalkmak hiç istemeyiz evet uyku, benimde vazgeçemediğim şeylerden Ama günü erkenden karşıladığınızda enerji doldurduğu da bir gerçek. Günün önemli kısımlarını rahat geçirmek için ben cekete sığınıyorum. Nar çiçeği ceketimi giyinmek için fırsat yakalamışken üstüme geçirdim. Asit sarısı bluzumla kombinledim ve rahat adımlar için dolgu topuk Miss selfirge ayakkabılarımı giyindim.











FACEBOOK     -    BLOGLOVIN       -    TWITTER



     













17 Mayıs 2012 Perşembe

MARRIAGE





Geçtiğimiz hafta sonu hareketliydi. Bir yandan derbi bir yandan nişan telaşında geçen hafta sonundan kalan tek şey ayak ağrısı. :) Ama bu acıya katlanılır. Sevgili arkadaşım dünya evine girmenin ilk adımını attı. Birliktelik kurmak çok güzel, özellikle de aradığın eş ruhunu bulduğunuz da onun kadar şanslı olmak dileğini hepimize diliyorum. Aşk güzel bir duygu her zerrenize yayılırken içinizi de güzelleştirir.








TWITTER     -          BLOGLOVIN      -          FACEBOOK




16 Mayıs 2012 Çarşamba

OYUN - NE GÜZEL ŞEY HATIRLAMAK SENİ





Ne güzel şey hatırlamak seni:
ölüm ve zafer haberlerinin içinden,
hapiste
ve yaşım kırkı geçmiş iken...




Bu oyunu izlemek ruhunuza iyi geleceği gibi, eflatun sesli iki oyuncuya da hayran bırakacak. Küçük sahnede açılış galasın da izlediğim Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni, 110.doğum yılında usta Nazım Hikmeti, şiirleri ile hatırlamak. Oyunun yönetmeni ve aynı zamanda oyuncusu Metin Belgin hazırladığı şiirlerle süslü bu oyununda önemli unsur sesler; kadın sesi, erkek sesi, viyolonsel... Bu üçlünün birleşimi sürgün, hasret, yalnızlık, tutsaklık, sevda ve aşk duygularının içinde yüzdürüyor. Vatan özlemi çeken Nazım'ın tutsaklık yıllarında kadınına yazdığı mektuplar ile anlatırken içindeki Türkiye aşkı ve aşık olmanın hiç bitmeyeceğini anlatıyor.

"Aşkın ve aşık olmanın -ama en geniş manasıyla yalnız münhasıran bir şeye ait değil, bir çok şeye ait -yalnız yirmi yaşında baştan  geçen bir iş olduğunu sanmıyorum. Bak, mesela ben, 45 yaşımı bitirdim, ama her gün biraz daha aşık oluyorum. Karımdan, sanattan, tabiattan, insanlardan, idealizmden tut da kanaryama kadar her şeye dolu dizgin aşık oluyorum ve çok şükür aşığım. " sözlerinde de aşkın her manasını sevdiğini gösteriyor.




İzlemek isteyenler için; devlet tiyatrosu Beyoğlu, Küçük Sahnede oynamaktadır. 





15 Mayıs 2012 Salı

BRIDS







Bluz/Bluose Denimco - Pantolon/Pants Amisu - Çanta/Bag Topshop - Loafer Shoetek - Küpe/Earing T-box - Bileklik Afrodit, My design




Kuşlar bu sezon çok öne çıktılar. Geçen yaz Atlas pasajında bulduğum, bluzumla bende dahil oluyorum. Hayvan desenleri üstlerde çok dikkat çekici duran parçalar sizde kullanırken ya rock and roll ya da daha sade parçalar ile kombinleyin. 






     FACEBOOK     -     BLOGLOVIN     -     TWITTER