28 Şubat 2013 Perşembe

TOWN STYLE






Kazak/Sweaters Pull and Bear - Etek/Skirt Afrodit - Çizme/Boot Replay - Ceket/Jacket Stredivarius - Çanta/Bag Koton - Bileklik/Bracelet Defacto





Western tarzı parçaları çok seviyorum. Deri,kovboy çizmesi, kemer her detayın havası ve ruhu sizin o ruhunuza da işliyor. Bende deri eteğimle kombinlediğim western çizmelerimle azıcık kendimi kasabının içinde hissettim.








FACEBOOK      *      BLOGLOVIN      *      TWITTER









26 Şubat 2013 Salı

HAPPY SUNDAY












Hırka/Cardigans Koton - Jean Little Big -Ayakkabı/Heels D.I.Y - Mont/Coat Stradivarius - Kolye/Necklace Bazaar - Çanta/Bag Matthew Cox - Bileklik/Bracelet Rookieaccessory | Zen Diamond - Yüzük/Ring Taja







Hafta sonu güneşi bizleri etkisine almışken. Güneşli bir postla karşınıza çıkmak keyif verici  yazı özleyen biri olarak böyle havaları çok seviyorum. Hafta sonunu güzel kahvaltı aşklarıyla ve bol gezmeyle geçirdim. Deniz kenarının keyfini çıkardım haftaya bol enerjik başladım. Umarım sizde benim gibi yapmışsınızdır.









FACEBOOK      *          BLOGLOVIN      *         TWITTER 







21 Şubat 2013 Perşembe

SHINES COAT

 
 
 
Kazak/Sweaters Mango - Pantolon/Pants - Mont/Coat Stradivarius - Bot/Boot Melody - Kolye/Necklace Rookie accessory - Çanta/Bag Koton

 
 
 
 
 



Bu bir kaç günün soğunu ışıltılı atlatmak harika bir duygu. Kesinlikle sizde kendinizi şımartacak bir parça dahi olsa bulundurun. İstanbul'un en güzel yerlerinden biri Eminönü'nde balık molası stil fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedik. Keyifli bir gün olsun hafta sonuna çok az kaldı. :)








FACEBOOK      *       BLOGLOVIN       *         TWITTER
 
 
 
 





18 Şubat 2013 Pazartesi

FLOWING LINES








Gömlek Shirt Zara - Jean Colins - Bot Boots Melody - Ceket Coat Bershka - Bileklik Bracelet Taja - Saat Watch Dice Kayek - Küpe Earring İlenil - Oje Lacquer Essie Nice in Nice 








Bu sezon bıkana kadar çizgi diyor moda. Ve evet bende çizgi desenini sevenlerdenim. Çizginin anımsattığı o kadar çok şey var ki bana otobanın sonsuz çizgileri, damalı bayrak, gece yanan sokak lambaları ve bir sürü şey daha. Bu kombinimle uyumlu ve size ilham verebilecek bir kliple bitiriyorum. Lenka'nın - Everything at once.








FACEBOOK    *      BLOGLOVIN     *      TWITTER






16 Şubat 2013 Cumartesi

ZEYNEP CEYLAN FALL-WINTER "EFSANE KRAL"




Takip edenler biliyordur. Bu sene 21. düzenlenen Genç Koza Yarışmasının ilk 10 belli oldu. Bende tasarım bölümü mezunu olarak. Bu yarışma için hazırladığım koleksiyonu sundum. İlk elemeden geçemedim. Yaptığım çalışmayı sizinle paylaşmak istedim ,bir kaç çizimi. 














EFSANE KRAL

“Gökyüzünde bir güneş vardır. “
Zeynep Ceylan Sonbahar/Kış koleksiyonu;  Moğolların gelmiş geçmiş efsane lideri Cengiz Han’ın savaşçı kişiliğinden ilham alıyor. Tek adam Moğol kabilelerinin lideri oldu.  Cengiz Han gücü ve zekası ile koleksiyonun odak noktası zırhı andıran formlar, dayanıklılığı ile deri materyali kullanılarak zenginleştirilen koleksiyon. Cüretkâr da aynı zamanda, teni gösteren koruma kalkanı havasında deri şeritlerle oluşturulmuş kafes kumaş. Koleksiyonun en önemli materyali. Uzun gömlekler, yöresel kabile kumaşlarının revize edilmiş hali. Pantolon kenarlarında kesikler ve üzerine yapılan motif işlemeler kadınsılığı ortaya çıkarırken. Gümüş ipliklerle oluşturulan trikolar sertliği çağrıştırıyor. Erkek gücünden ilham alan bu koleksiyonun dişi yanı ise şifon parçalarla gösteriliyor. Savaş aletleri koleksiyonun aksesuarları haline geliyor. Koruma kalkanı, su matarası ve kılıç kılıfları ile oluşturulan çanta tasarımları. Koleksiyonun deseni, eski Türklerin inandığı “Hayat Ağacı” sembolü. İnanışa göre; Yerle, göğü birleştiren ağaç.  Baharın gelmesi ile dirilen, her güzün gelmesi ile sönen sonsuz bir hayat sürecini temsil eder.  Bu  inanışla sonsuz hayat tasviri ile tasarlanan koleksiyonun renk paleti , siyahla başlıyor. Bej,kiremit,kırık beyaz ,somon,kahve ve vişne rengi ile tamamlanıyor. 

















15 Şubat 2013 Cuma

BEYAZ GUC










Fotoğraf Sarper Kesim
Moda Editörü Zeynep Ceylan 



Women dergisi için hazırladığım editoryal Ocak sayısın da görebilirsiniz. Bu arada hala dergiyi takibe almadıysanız. Çok şey kaçırıyorsunuz Women Dergisi modayı her iki cins için de inceliyor. 




13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni bir deneyim "ESSIE"







Geçtiğimiz günlerde Sapphire seyir terasında güzel İstanbul manzarası eşliğinde yapılan Essie, markası. Kadınlar için kusursuz tırnak bakımı sunuyor.  Elin güzelliğinin önemini bilen marka kusursuzu tasarlamak için yolla koyulmuş.
Bir ojeden ne bekliyorsanız fazlasını sunmak için.

   Oje her bayanın vazgeçmediği tutkusu. Ama sürdükten sonra uzun ömürlü olmayışı bizlerin en büyük sorunu  Birde havasız kalan tırnakların sararması. İşte bu şikayetleri olan her kadının imdadına yetişiyor.  

90 farklı renk seçeneği ile ve her tırnak tipine özel 12 bakım ürünü ile şimdi Türkiye'de. İnanılmaz bir renk skalasına sahip mesela pembe, aklınıza gelebilecek her rengi Essie de bulabilirsiniz. Fırçası ise diğer ojelerle kıyaslandığında daha iyi bir sürüş sağlıyor. Tek fırça hareketi ile. Ürünü bakım ürünü ve oje sonrası koruyu ile kullandığınız da mükemmel bir performans sergiliyor. Haftalarca soyulmayan ilk sürüş güzelliğinde kalıcı bir etki. Capitol alışveriş merkezi ve Marmara forum Sephora  da bulabilirsiniz.






Benim tercihim Nice in Nice, soft rengi ile tam bana hitap ediyor. Tabi oje öncesi bakım ve oje sonrası koruyucu ile Essie Weingarten'ın dediği gibi "Tırnaklar sizin mücevheriniz."







11 Şubat 2013 Pazartesi

FASHION STAR













Kazak/Sweaters Colin's Etek/Skirt Koton - Çanta/Bag Mango - Ayakkabı/Shoes Vintage - Kolye/Necklace Rookieaccessory - Kemer/Belt Collezione - Oje/Nail Lacquer Essie 232A








Yıldızlı bir parça giyiniyor sanız eğer kendinizi. Star hissetmemeniz mümkün değil. Ve bende yıldız desenli bu eteğimi giyerken kendimi en popüler starlar gibi hissettim. Ve bir star edasıyla salındım. Keyifli bir cumartesi geçirdim. Gezdim, yedim, içtim. En güzeli de sevdiğiniz bir dostla bunları yapmak. Güzel bir hafta olsun.









FACEBOOK     *      BLOGLOVIN     *     TWITTER









10 Şubat 2013 Pazar

VALENTINO FALL - WINTER 2013










Valentino bu koleksiyonuna bayıldım. Şeker kız havasının yanı sıra, biraz yöresel tatlarda serpilmiş. Koleksiyon, sunumu ise arka fon alice harikalar diyarı tadında modeller barbie bebeği antırıyor. Bundan daha eğlenceli anlatılamazdı. Önümüzdeki sezonun sinyalleri çok açık. Geçmişin folklorik parçaları, günümüzün starları.  







 FACEBOOK    *     BLOGLOVIN     *     TWITTER