30 Temmuz 2013 Salı

ARIZONA









Tshirt - Heels Mango - Bracelet Mango - Sunglasses Rayban







Bu sezonun es geçilmeyecek parçalar bol elbise tshirtleri. Rahatlığın ne kadar havalı olabileceğini kanıtlıyorlar adeta. Benimde bu aralar sıklıkla kullandığım kaplan baskılı Arizona tshirtüm altına bazen bir jean ile bazen de tek başına.













FACEBOOK     *       BLOGLOVIN      *       TWITTER







29 Temmuz 2013 Pazartesi

YELLOW










Tunic and Short Collezione - Bag Koton - Bracelet Lovewithacause | Rookieaccessory - Heels Taksim






Herkese merhaba güzel bir pazartesi olsun hepimize. Keyiflenmek için hep yaptığım, endorfinimi hareketlendirecek tatlı bir kahvaltı. Size de tavsiyem bu hafta çikolatalı yiyeceklerle kahvaltınızı renklendirin. Bir kaç gündür ortalarda yoktum. Kısa bir Ankara seyahati yaptım. Bu sıcaklarda zorunlu olmadıkça gitmemenizi tavsiye ederim.   









FACEBOOK      *          BLOGLOVIN       *       TWITTER






23 Temmuz 2013 Salı

STREET CHIC











Bluose Mother's - Short ? - Heels Butigo for Özgür masur - Ring H&M - Braceletes Taja | Defacto





Şık bir yere davetliyseniz. Sakın dolabınızın içindeki shortu es geçmeyin. Bu yaz şık mekanların en güzel kombinasyonları shortlarla yapılanlar üzerinize bir ceketle mükemmel bir sonuç elde edersiniz. Ve takıda renginiz mutlaka gold olmalı .











FACEBOOK     *       BLOGLOVIN      *       TWITTER









22 Temmuz 2013 Pazartesi

INSTADAY




İnstagram Rookieicon 




Fotoğraf çekmeyi seven biri olarak intagram gün boyu en çok paylaşım yaptığım sosyal medya aracı. Küçük mutluluklarım, yeni cicilerim ve sevdiğim herşey takip etmek için rookieicon nicki ile takipleyebilirsiniz. Beklerim :)











FACEBOOK     *       BLOGLOVIN      *       TWITTER




21 Temmuz 2013 Pazar

JUMP JUMP








Crop Top Terkoz - Short Dsquared'2 - Sunglasses Collezione





Kumsal aşığı biriyim. Havuzlardan bir türlü keyif alamıyorum. Kumsalda benim için hayat var ve kendimi eğlendirecek çok fazla şey buluyorum. Geçtiğimiz gün hafta içi ufak kaçamak yaptım. Ve yaz vazgeçilmez pozu zıplama hareketini yaptım. Sizinde güzel anlarınız bu kadar eğlenceli olsun. Güzel bir pazar olsun.











FACEBOOK      *       BLOGLOVIN      *        TWITTER








17 Temmuz 2013 Çarşamba

NEON STARS











Dress and Bag Collezione - Heels Hermes - Earing and Ring Rookieaccessory 





Bu hafta bol enerji yüklüyüm nefis bir hafta sonunun etkileri sanırım. Birde kendime yeni bir makine almanın da mutluluğu olabilir. Artık daha güzel stil postları gelecek. Yazın en sık kullandığım parça elbiseler düşünmek zorunda olmadan giy ve bir aksesuarla bütünle çık. Yeterli. Florasan etkili Collezione elbisemde indirim ganimeti. Hatta 2 rengi daha var. Almamak için kendimi zor tutuyorum onların da renkleri harika. İndirim ayına girmişken sizinle bir kaç sezon geçirecek parçaları edinme vaktidir. ;)









FACEBOOK      *       BLOGLOVIN     *      TWITTER






16 Temmuz 2013 Salı

SILVERY SHORT

















Swimwear and Sandals H&M - Short Blessjess - Cardigans BloggerBazaar (Ahuateşel) - Sunglasses Collezione - Ring Taja






Yaşasın yüksek bel modası. Yüksek bel olan her parçayı dolaba atma dürtüsü hissediyorum mağazada gördüğümde alıp dolaba tıkıştırmam gerektiği gibi. Bilmem size de böyle oluyor mu? Bazı moda parçaların modasının bitip bir daha bulamayacağımdan korktuğum için olabilir. Birde bacak boyumu daha uzun gösterdiği içinde alma istedi içine giriyor, olabilirim bilemedim. Bu jean shortumda en güzel ganimetlerimden BloggerBazaar da stadımda da vardı. İsteyen olursa söylesin yeter.







FACEBOOK      *       BLOGLOVIN      *      TWITTER