31 Ocak 2014 Cuma

Yeni baslangıclar





Photo by Sarper Kesim






Yeni bir yıl demek. Her şeye yeniden başlamak, önemli kararlar alıp, bu kararlar da sadık olmak demek.
 Siz de benim gibi güzel her şeyi unutmamak için not alma ihtiyacı hissediyorsanız. Ve ya oradan oraya binlerce işle meşgulken bütün bunları aklınızda tutamıyorsanız ajanda ve notbooklar sizler içinde değerli oluyordur. Benimde yeni keşfim. Arwey ürünleri, bilmeyenleriniz için harika özel ajanda ve notbook defterler tasarlayan bir marka. Bir güzel yanı  size özel olması için isminize özel ajandalar da tasarlamaları binlerce renklerinin yanı sıra not alırken görsel ve özel verilerinizi saklamak için usbli ajanda ve notbooklar tasarlamaları. Çantamdan düşmeyen bu ajandaları sizlerden benim gibi çok seveceksiniz.
















Facebook     *       Bloglovin      *       Twitter




24 Ocak 2014 Cuma

Mini Dress









Dress Joymiss - Boot Kemal Tanca -Bag Koton - Jacket Colin's - Necklace Rookieaccessory - Bracelet Afrodit - Hat Rookieicon


Photographer. Sarper Kesim





Minik elbiselerin altına çizmeye giyinmeyi çok seviyorum. Ayrıca bu tarz kominler göz algısından boyunuzu biraz daha uzun gösteriyor da. Ve deri ceketler ölmeyen trend her sene yenisini almak istiyor insan hiç modası geçmeyecek gibi.

İnstagram @rookieicon







FACEBOOK       *       BLOGLOVIN      *       TWITTER








22 Ocak 2014 Çarşamba

Have Nice Day




Shirt Vintage - Jean LittleBig - Sweaters Topshop - Boot Jeffrey Campbell - Bracelet Afrodit |Taba - Bag Koton -Jacket Colin's


Photographer. Emrah Garip





İspanyol paça pantolon kalıplarını çok seviyorum. Boyunuzu uzun gösterdiği gibi bedeninizi de bir beden küçük gösteriyor. Bu tarz pantolonları yüksek bel tercih ederek küçük üstlerle kombinlemek ise bu sezon çok moda. Küçük üstlere şans vermeyi ihmal etmeyin.

İnstagram @rookieicon







FACEBOOK       *       BLOGLOVIN         *       TWITTER







20 Ocak 2014 Pazartesi

Timeless










Sweaters Local Bazaar - Jean Colin's - Cap and Bag Koton - Boot Tally Weljy - Bracelet and Earcuff Taba - Ring H&M






Geçtiğimiz sezonun hit modasıydı biliyorsunuz pelerinler benim de en sevdiğim mont stili diyebilirim. Kendimi içinde masal prensesi gibi hissediyorum. Bu tür parçaların modasının geçeceğini düşünmeyin klasik bir renk tercihi ile zamansız bir parçaya dönüşebilirler onun için yatırım yapılacak parçalar arasına giriyor.

İnstagram @rookieicon












FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER







15 Ocak 2014 Çarşamba

Wolf







Shirt Kikiriki  - Sweat Mango - Skirt - Bag Mudo - Flats King





Ocak ayı mı yoksa mayıs belli değil bu havalar eminim size de neşe veriyordur. Bir kaç gündür sıcacık güneşin altında kahve yudumlama keyfi ve bunalmadan güneş banyosu yapmanın tadını çıkarıyorum. Eminim sizde güzel zamanlar geçiriyorsunuzdur. Bu gün bizde indirim değerlendirmesi yaptık. Animal baskıların modayı işgal etmesi ile doğan bir çok parçayı severek kullanıyorum bu günde kurt motifli sweatimi mini bir etekle kombinledim. Ve havanın keyfini çıkarmak için montu evde bıraktım. :)












FACEBOOK       *       BLOGLOVIN        *      TWITTER







13 Ocak 2014 Pazartesi

Friendship






Blouse Coat and Bag Koton - Pants Bershka - Boot Melody - Accessories Rookieaccessory




Hayatınız bir evresine geldiğiniz de kendinizi yalnız hissedersiniz. Hata hiç bir şey yapmak içinizden gelmez o anlar da ortalara çıkmaları için arkadaşlar biriktirmek güzeldir. Sizi güldürür ve hep iyiliğinizi ister. İşte öğle dostlar benim için çok kıymetli oluyor. Çünkü bazı arkadaşlıklar sizi kendinden daha fazla düşünür ve yeni anlamlar kadar. Bu fotoğrafları çeken dost gibi onu çok seviyorum. İyi ki yolumuz kesişmiş güzel arkadaşım.








FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER




10 Ocak 2014 Cuma

Grunge Party




Top AdilIşık - Pants Zara - Boot Jeffrey Campbell - Bag Koton - Jacket Gusto



Photographer. Emrah Garip

Püsküllü  parçalara hep bir sempatim olmuştur. Benim için modası geçmeyecek parçalardan da ve hem gündüz hem gece kullanımı da bir o kadar kolaydır. Önemli olan materyali bu trz parçaları zamansız hale getirebilmeniz için tavsiyem Şifon ve süet materyali olanlardan yana olsun tercihiniz. Şık bir kombinasyon ile de kullanımızı kolaylaştırırsınız bu şekilde mesela bu gün ben gündüz tercihimi grunge stiline göre yorumladım. Siz olsanız nasıl yorumlardınız benimle paylaşabilir siniz.









FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *      TWITTER








7 Ocak 2014 Salı

Rainbow





Sweaters H&M - Skirt Zara - Shoes Çoşkunlar - Bag Mango - Necklace Rookieaccessory



Photographer. Emrah Garip



Renkli bir gün olsun hepinize. Bu kombin gök kuşağına adanmıştır. Kazağım ile yılbaşı kombini yapmış olsam da tekrar giyinmek istedim. Pastel geçişli renkler bana hep yüzümü gülümseten nesneleri hatırlatıyor. Gökkuşağı, makaron, atlı karınca, milkshake bunların hepsi mutluluk veriyor bana peki  size neler anımsatıyor. 
İnstagram @rookieicon 











FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER









6 Ocak 2014 Pazartesi

TREND TIGER







Jacket Colin's - Sweaters Nisan - Pants Bershka - Boot Kemal Tanca - Bag Koton 


Photographer . Sarper Kesim



Herkese güzel bir hafta olsun. Ocak ayı baya keyifli geçiyor. Uyanıp camdan baktığım da güneşi görüyorsam benden keyiflisi yok. Güneşin bu motive ettirici gücüne inananlardanım. Eminim sizde o benim gibisinizdir.
 Bu sezonun en favori trendi Kenzo'nun başlattığı kaplan deseni trendi sweat ve kazaklar bende mağazada  indirimde görünce hemen dolaba attım. Bazı trendler ölmez bayanlar bana güvenin.










FACEBOOK      *       BLOGLOVIN    *       TWITTER







2 Ocak 2014 Perşembe

VINTAGE






Photographer Emrah Garip

Shirt and Bag Collezione - Dress My design - Boot Çoşkunlar 





Bu gördüğünüz elbise sanırım bir 5 yıllık bir elbise eski çalıştığım bir firma için tasarladığım parçalardan biri. Dolapta görünce sizlerle paylaşmak için elim elbiseye gitti. Ve buna en çok vintage bir styling yakışır diyerek 60'ların o minicik etekli kızlarını hatırlatmak istedim sizlere Bu hafta beni kırmayıp her günümü fotoğraflayan arkadaşım Emrah'a teşekkür etmeliyim. bu gördüğünüz güzel kareler onun elinden :)









FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER