18 Şubat 2014 Salı

EKOSE









Sweaters and Bag Koton - Skirt Mango - Boot Melod 





Herkese güzel bir hafta diliyorum. Kırmızı modum bitmiyor, bu bir kaç gündür nedense hep üzerimde 14 şubat'tan mıdır bilinmez tabi. Hafta sonum keyifli geçti. Mart ayı için sizleri dopdolu bir dergi bekliyor. Cityberry de Maid in love markasının yaratıcısı Hande Çokrak ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Mart ayında muhakkak tıklamayı ihmal etmeyin. 









FACEBOOK       *       BLOGLOVIN      *      TWITTER












16 Şubat 2014 Pazar

Valentine



Shoes Isabel Marant









Sevgililer günü herkes için özeldir ve rengi hep kırmızıdır. 
Sizinki de umarım kırmızı geçmiştir.

















Facebook      *      Bloglovin       *       Twitter









14 Şubat 2014 Cuma

H&M ile Yaz







Sweaters Colin - Skirt, Coat and Bag Koton - Boot Fake givenchy  





Geçtiğimiz hafta, sunumu gerçekleşen H&M yaz koleksiyonu parçalarına ben bayıldım. Sokak stillerinin analizi iyi yapılmış bir koleksiyon ile bu yaz karşımızda olacak. Bu koleksiyonun ana teması bohem sülietlerden oluşuyor. Bolca püskül ve denim kumaşı kullanılan koleksiyonun destekliyicileri süet aksesuar ve mont modelleri. Özellikle çanta tasarımlarına vurulacaksınız. bu özel koleksiyon bohem, ama bir o kadar da maskülen olmanız için hazırlanmış.  










FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER





12 Şubat 2014 Çarşamba

Black








Photo by Sarper Kesim

Jumper Pants Bershka - Boot Fake Givenchy - Coat and Bag Koton - Necklace Rookieaccessory









Ne zamandır aklımda olan givenchy modeli botları sonunda aldım. :) Evet aklıma koyduğum da takılıp kalıyorum ve gidip gelip sürekli ona bakıp alsam mı?  yok! almasa mı? derken işte ayağımdalar, ama inanın bir kaç gündür onlardan vazgeçemiyorum hem çok rahatlar hem de topuklarının yürüme rahatlığı süper almak isteyenlere tavsiyemdir.  












FACEBOOK      *       BLOGLOVIN       *       TWITTER







10 Şubat 2014 Pazartesi

Cityberry Magazine







Sweaters Topshop  Skirt Zara - Jacket and Bag Koton - Boot Mango - Hat Bershka 




Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bu gün benim için heyecanlı bir gün, çünkü artık yeni bir dergi olan Cityberry de sizlere daha fazla moda haberi vermek için yazılar hazırlamaya başlıyorum. İstanbul.com'un yepyeni bebeği  Cityberry magazin de editör olarak  her ay sizlerle olacağım. İnteraktif olarak yenilenen dergiden biraz bahsetmek istiyorum. Sadece kadınlara değil modanın her alanında olan bireylere hitap ediyor. Beyler ve çocuklar içinde moda haberlerini takip edebileceğiniz gibi şehrin en güzel mekan ve lezzetlerinden de tüyolar bulabileceksiniz. Ve de güzellik, sağlık hepsinin yeni adresine sizleri de bekleriz. Okumak için tek yapmanız gereken mail adresiniz ve ya facebook hesabınızı kullanmanız yeterli. 
















FACEBOOK        *       BLOGLOVIN        *         TWITTER 



  

5 Şubat 2014 Çarşamba

Color Dress











Trencoat and Heels Koton - Dress Topshop - Bag Rookieicon - Earing Taja - Ring H&M | YYY | Afrodit - Bracelet Rookieaccessory


Photographer. Msc



Canlı renklerin içinde enerjim bir doz daha artıyor. Özellikle, pembe ve morların içinde bu gün şık topshop elbisem ile sizlerleyim. Yoğun ve keyifli projeler için çalışırken Arwey nootbook mu yanımdan hiç ayırmıyorum. Sizler için harika hediyelerim tekrar olacak buradan takiplediğiniz gibi instagram hesabımı da takibe alın orada da sürprizlerim olacak ;)









FACEBOOK       *       BLOGLOVIN      *       TWITTER










3 Şubat 2014 Pazartesi

Worn torn









Jumper Veromoda - Jean Dilvin - Jacket Loft - Bag Mudo - Heels and Necklace Koton -Ring H&M






Yırtık boyfriend jeanler her zaman favorim olmuştur. Sıklıkla giyindiğim için yırtık kısımları baya açılsa da bu model gibisini bulamıyorum. Alış veriş yaparken garip huylarım vardır. Bu konuda hep seçici olmuşumdur. Ve bir ürüne fazla para ödemeyi de sevmiyorum. Paylaştığım kombinler hep indirim ve uygun fiyatlar da aldığım ürünler sizde iyi bir stil için çok para dökmek gerekir algısına kanıp, sezonda alışveriş yapmayın ve şunu da söylemeliyim ki her beğendiğim parçayı indirim zamanı da buluyorum. Yani çok isterseniz o zaten sizin olacaktır. ;)

İnstagram @rookieicon







FACEBOOK       *         BLOGLOVIN        *         TWITTER