31 Mart 2011 Perşembe

ILLUSTRATION - SPORT SWIMWEAR

FİLM - CUMA

Twitterdan takip edenler bilir minik bir rolle oyunculuğa soyundum. İnanılmaz heyecan verici bir deneyim oldu benim için, arkadaşımın ilk filminde yer almak ayrı bir sevinç senaryosu kendisine ait yönetmen koltuğunda da oturarak on parmağında milyonlarca marifeti olduğunu gösteren Murat Erdoğan'ın kısa filmi CUMA inşallah ödüllerle taçlanır.

 Film hikayesi, Cuma karakterinin yaşamı ve içindeki ruhsal paradokslarını konu alıyor. Bende kendi rolüm bitince set arkası fotoğrafçılığı yapmaya çalıştım. Pek ipucu vermiyor film hakkında ama ne şartlar altında çektiklerini paylaşmak istedim. 







30 Mart 2011 Çarşamba

BEAUTY - COLOR



Bu yaz renklerle barışma vakti. Softluğu bırakın artık dikkatler sizde turuncu,mor,fuşya,sarı bütün ihtişamı ile sarıyor bizi makyajımız da bile 







Fotoğraf :  Raymond Meier
Model : Fei Fei Sun



29 Mart 2011 Salı

COWBOY

Kovboy stilini çok seviyorum. Deri uzun etek iyi ki geldin ben şimdiye kadar ne giyiniyor muşum. Uzun çizmeler blue jean ceket ve deri eteğimle günün birinci oldum.






Kazak : Bershka
Etek : Koton
Çizme : Replay
Ceket : Levis
Çanta : Gizia
Kemer : Lcw 
Saat : Collezione 
Yüzük : yyy



27 Mart 2011 Pazar

STYLEBOOMLA ESMOD'DA JEAN YIRTMACA


Sevgili styleboomcuğumun şanslı talihlisinden oldum. Esmod sayesinde jeanime tarz ve stil kattım. Giyinmediğim Jeanime hayat verdim. :) Pekde güzel oldu.


Esmod bir çok ülkede gelişen sektöre yeni tasarımcılar katan kuruluş artık İstanbul'da yabancı hocalar eşliğinde uluslararası eğitim almak artık çok kolay ülkeden çıkmadan hemde
Zihnimizi açan hocalarımız yaratıcılığımızı artırmak için bizlere ilham verdiler. Her türlü isteğimizi ret etmeden ilgilendikleri ve kahrımızı çektikleri için thank you demek istiyorum. 
Gelelim ben neler yapmışım jean pantolon seçimimle ona biraz Rock biraz Asi bir ruh katmak istedim. Zımba detaylı aksesuarla zenginleştirdim. Bu aksesuarı çok kolay bulabilirsiniz. Eminönü hatta boncuk satan  mağazalarda bile satılıyor.








Kuru kafa ve siyahlarla ben neler giyin mişim?

Elbise : Joymiss
Ceket : Beyoğlu Pasajı
Çorap : Leg Avenue
Bot : Molly
Yüzük : Mell Design

23 Mart 2011 Çarşamba

FOTOFABRİKA - ÇİZGİSEL EĞİLİM











Fotoğraf : Sarper Kesim
Styling : Zeynep Ceylan Rookie icon



TAKE MY PICTURE

Havalar ne güzel ısındı derken soğuklar bizi terk etmediğini haber verir gibi çöktü bırakmıyor. Bende havanın soğukluğundan korunmak için kazağıma ceketime sarındım. Renk olmadan olmaz dedim cam takı kolyemle günümün mottosunu aydınlattım.  



Fotoğraf makinesi yüzüğü görür görmez bayıldık. Kardeşime aldığımız yüzüğü takmadan duramadım. :)




Kazak : Thop shop 
Jean : Colins 
Ceket : Koton
Bottie : Melooy
Çanta : Collezione
Kolye : Antica Murrina
Yüzük : Halep Pasajı




19 Mart 2011 Cumartesi

ALO ALO! BEN MODA KURBANIYIM




Alo alo duyamıyor musun?
Ayy dur ahizeyi takıyım.
Tamam moda moda diyoruz ama bazen dozunu aşıyoruz. Türk insanım yapsa kahkahalarla güleriz hatta magazine alay konusu olur. İşte Avrupalım yapıyor. Bakın nasıl yakışıyor mu?

18 Mart 2011 Cuma

KARA KULE RUMELİ HİSARI

Rumeli Hisarı Fatih Sultan Mehmet tarafından 1452 yılında inşaa edilmiş. Nefis boğaz manzarasını ve Anadolu yakasına kuş bakışı bakabiliceğiniz nefis bir manzarası ile taş yapı 90 gün gibi kısa bir sürede inşaa edilmiş. 3 büyük kulesi bulanan Rumeli Hisarını gezmek ve keşfetmek muhteşem bir deneyim. Yüzyıl önce buralarda bulunanan toplar savaşıyordu. Şimdi ise sakince izliyicilerine keyif veriyor.







Mimarisi kuş bakışı Arapça mim ha mim dal harflerine benzeyen yapı, kuş bakışı seyretmek gerek Muhammed ve Mehmet anlamına gelmekte harfler 
Rumeli hisarı haritalarda Filea diye belirtiliyor. Kara Kule, İnşaası sırasında yapılmaması için ellerinden geleni yapan Bizans bu emellerine ulaşamamışlar, Osmanlıdan kalan en güzel yapılar arasına giren Rumeli Hisarı yaz aylarında konserleriyle de mest ediyor bizleri 






İstanbul'da boğaziçi'nde
bir garip orhan veli'yim
Veli'nin oğluyum
tarifsiz kederler içindeyim.

Rumeli hisarı'na oturmuşum,
oturmuş da bir türkü tutturmuşum.

İstanbul'un mermer taşları,
başıma da konuyor martı kuşları,
gözlerimden boşanır hicran yaşları,
edalım...
senin yüzünden bu halım.

Orhan Veli









Gömlek - Kazak : Collezione
Jean : Little Big
Ceket : Limon Company
Kemer - Çanta : Collezione
Bottie : Mango
Bileklikler : Afrodit - Kendi tasarımım 


17 Mart 2011 Perşembe

PARIS FASHION WEEK - LOUIS VUITTON



Louis Vuitton sonbahar kış koleksiyonu fetiş Marc Jacops bütün arzularınızı hareket ettirecek bir koleksiyon hazırlamış. Kırbaç, kelepçelerle seksi polislere yakalan mamanızı tavsiye ederim. Moda dünyasının yeni gözdesi lateks kumaşları moda camiası çok sevdi. Deri ve transparan detaylarla güçlendirdiği koleksiyonda montlarda ki oversize detaylar ve mont tulumlar önümüzde ki sezonun trendleri olacak gibi binici pantolonların formuna yenilik katarak sunan LV koleksiyonu showuyla da etkileyiciydi. Süpriz isimlerin modellik yaptığı defile de Kate Moss dikkatleri çekti.