28 Haziran 2013 Cuma

COLLEZIONE SUMMER - BEACH








Outfit Collezione - Sandals H&M







Hafta sonunu tatil modunda geçiriyorum. Kumsal modası bu yaz hem renkli hem de çiçeklerle süslü. Esmer teninize en yakışan rengi bulun ve kumsal modasına ayak uydurun. Benim tercihim straplez kalıp çiçekli bikini oldu. Bu yaz mayoları da es geçmemek lazım. Sezonun en trendi modelleri 3boyutlu baskılar. Her çeşidini tatil bavulunuza ekleyin. Mini  volanlı etekleri karşı hep bir zaafım olmuştur. Collezione'nin bu tasarımı ise miniler içinde ki en eğlenceli modeli üzerine düğümleyip giyeceğiniz herşey kabuldür.
Collezione çekilişi hala devam ediyor. 100 Tl kazanmak için Şartları yerine getirmek ve  bloga yorum bırakmanız gerekli. 30 haziran 00:00 kadar  yorumlarınızı bekliyorum.


  • Öncelikle bloga üye olmanız gerekiyor. Ve beğendiğiniz kombinelere yorumlar bırakmanız. Adsız yorumlar maalesef çekilişe katılamayacak.
  • Yorumunuzda mail adresinizi yazmayı unutmayın.
  • Collezione'nin online alışveriş sitesine tıklayarak üye olmanız ikinci şartım.
  • Ve blogun Facebook ve Twitter hesaplarını takibe almanız.
  • Kazananları 1 Temmuz günü  açıklayacağım.Herkese bol şans.











27 Haziran 2013 Perşembe

COLLEZIONE SUMMER - TECHNO-NEO











Outfitt Collezione - Socks Vans



Florasan bir tatil modası var. Techno-neo renkleri modanın bu kadar sevmesi enerji yüklemelerinden kaynaklı. Tatil planlarınız için ilham vermesi için seçtiğim Collezione yaz parçalarından neon pembe ve yeşil ikilisi. Bu iki rengi birbirlerine çok yakıştırıyorum. Sizce de harika bir uyum içinde değil miler?

Collezione yarışmasını unutmayın bu haftaki kombinlere yorum yapan 5 izleyicime 100 Tl'lik hediye çeki vereceğim. Şartlar basit bloğun izleyici olmak. Collezione.com sitesine üye olmak ve blogun facebook,twitter hesaplarını takibe almanız. Yorumlarınızı bekliyorum.








FACEBOOK      *      BLOGLOVIN     *      TWITTER













26 Haziran 2013 Çarşamba

Nestlé NESFIT "Yeni Bir Sen" ile yaza hazırlanın Koton'dan yeni bir gardırop kazanma şansı yakalayın

 

 Nestlé® NESFIT® yaza girerken kadınlar için mükemmel bir program başlattı. Nesfit®, “Yeni Bir Sen” programıyla yaza sağlıklı ve bakımlı girmek isteyenleri hem yaza hazırlıyor hem de Koton’dan gardıroplarını yenileme fırsatı sunuyor. 1 Mayıs - 19 Temmuz tarihleri arasında www.facebook.com/nestlenesfit.tr adresine girenler, “Yeni Bir Sen” programı kapsamında dengeli beslenme, saç ve cilt bakımı, moda ve stil gibi konularda pek çok  ipucunu bir arada buluyorlar.

İlk şanslı Nesfit tüketicimiz, Nestle Nesfit Yeni Bir Sen Programı kapsamında yepyeni bir güne uyandı ve kendisine özel sağlıklı beslenme, spor ve güzellikle ilgili tüyolarını konunun uzmanlarından dinledi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen kahvaltılık gevrekleri Nestlé® NESFIT® Tam Tahıllı Kahvaltılık Gevrekler, 1 Mayıs’ta başlayan “Yeni Bir Sen” programında bir dizi etkinlik başlattı. Kampanya sağlıklı beslenme için ipuçları sunmanın yanısıra her zaman her yerde kolaylıkla yapılabilecek egzersizleri de içeriyor. Bütün bu çabanın ödülü ise; Koton’dan yepyeni bir gardırop!


Kampanyaya katılan 10 kişi Koton’dan 1500 TL’lik hediye çeki ve Koton’un stil ve trend danışmanları ile beraber stilini belirleme fırsatı yakalıyor. 19 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek çekilişe başvurmak için NESFIT® Tam Tahıllı Kahvaltılık Gevrek paketlerinden çıkacak numaraları 5818’e SMS atmak veya www.facebook.com/nestlenesfit.tr adresine girmek yeterli.  Ayrıca, Haziran ayı boyunca her hafta Facebook üzerinden gerçekleştirilecek çekilişlerde katılımcılar, NESFIT® ürünleri ve Koton’dan hediye kazanma şansı da yakalayabilecekler.

www.nesfit.com.tr    www.facebook.com/nestlenesfit.tr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

COLLEZIONE SUMMER - AGAIN AND AGAIN









Outfit all Collezione - Heels Mango - Bag Koton






Bu gün Collezione yaz koleksiyonundan şık bir parça seçtim. Özel her an için ikili takımlar dolapta olması gereken parçalar. Bu sezonun trendlerinden desenler artık göz yanılsamaları ile dolu. Kaleideskop desenler sezonun hit parçalarından.
Yarışma için şartları biliyorsunuz. Yorum yapan şanslı 5 izliyicim Collezione den 100 Tl hediye çekinin sahibi olacak Şartları için öğrenmek isteyenler ilk postta tıklayın.








FACEBOOK     *      BLOGLOVIN     *      TWITTER







25 Haziran 2013 Salı

Collezione Summer - Where's The Cowboy







Outfit Collezione






Collezione yaz parçalarından en trendi bulduğum western tarzı gömlek bu sezon oldukça popüler olan bu modelleri dolaba koymanızda fayda var.  Jeanler ise artık stilimizin olmazsa olmazı slimfit modeller yüksek bellerde tercih etmeniz bacak boyunuzun uzun görünmesini sağlayacaktır.


Collezione den ikinci 100 Tl nin sahibi olmak için şartları biliyorsunuz. ;



  • Öncelikle bloga üye olmanız gerekiyor. (Follow butonuna basarak üye olabilirsiniz. Twitter hesapınız veya gmail hesaplarınızla üye olabilirsiniz.) Ve beğendiğiniz kombinelere yorumlar bırakmanız. Adsız yorumlar maalesef çekilişe katılamayacak.
  • Yorumunuzda mail adresinizi yazmayı unutmayın.
  • Collezione'nin online alışveriş sitesine tıklayarak üye olmanız ikinci şartım.
  • Ve blogun Facebook ve Twitter hesaplarını takibe almanız.
  • Bir haftanın sonunda yani gelecek pazartesi 1 Temmuz günü kazanan  5 kişiyi açıklayacağım.


5 gün boyunca her kombinin altına yorum bırakmanız şansınızı artıracaktır. 


24 Haziran 2013 Pazartesi

MY WEEK WITH COLLEZIONE










 Outfit all Collezione - Top D.i.y




Hafta başına güzel başlıyoruz. Yeni çalışma arkadaşım, Collezione ile sizlere ufak bir sürpriz hazırladık. Biraz neşelenmeniz ve bol bol alışveriş yapanbilmeniz için. Tam bir hafta boyunda Collezione yaz koleksiyonundan seçtiğim parçalarla kombinler paylaşacağım. Stil tüyoları ile birlikte, İlk gün haftanın başına şık başlamak istiyorum. Bildiğiniz gibi haftaya nasıl başlarsanız öğle gider. Bu senenin trendlerinden çizgiler Collezione mağazalarında da yerini almış durumda. Benim favori parçam haline gelecek sıkı İspanyol çizgili pantolon ilk gün için tercihim. Üzerine kısa üst ve yine Collezine kolsuz gömlek ile tamamladım.
 Gelelim sürprizi anlatmaya bu hafta boyunca her gün bir kişiye 100 Tl'lik. Hediye çekleri vereceğim. Kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit. 






  • Öncelikle bloga üye olmanız gerekiyor. Ve beğendiğiniz kombinelere yorumlar bırakmanız. Adsız yorumlar maalesef çekilişe katılamayacak.
  • Yorumunuzda mail adresinizi yazmayı unutmayın.
  • Collezione'nin online alışveriş sitesine tıklayarak üye olmanız ikinci şartım.
  • Ve blogun Facebook ve Twitter hesaplarını takibe almanız.
  • Bir haftanın sonunda yani gelecek pazartesi 1 Temmuz günü kazanan  5 kişiyi açıklayacağım.


5 gün boyunca her kombinin altına yorum bırakmanız şansınızı artıracaktır. 

21 Haziran 2013 Cuma

PEACE








Top and Short Collezione - Necklace Rookieaccessory Beetlejuice collection -  Sandals Flo







Barış kelimesi ne kadar fazla anlam taşıyor. Dünyanın bu ara tek ihtiyacı bu kelimenin anlamını bilen insanların artması. Ülkemizdeki ve diğer ülkelerde ki bu gerginlikler özgürlük ve barışı isteyen insanların bir çeşit isyanı ama bunu isterken, şiddetin bir şey çözmediğini gösterircesine adeta pasif ama etkili bir direnişle. Ülkem ve diğer ülkelerin insanca yaşaması dileğiyle Direnen herkese selam olsun .











FACEBOOK     *      BLOGLOVIN     *      TWITTER







14 Haziran 2013 Cuma

FUTURISTIC









Jacket Koton for Hakan Yıldırım Jean Mango bag Rookieaccessory Heels Koton





Bazı parçalar vardır onları giyinmeye kıyamazsınız. Hakan Yıldırım Koton için tasarladığı ceketim de onlardan biri. Nadir giyindiğim ama dolabımın eşsiz parçalarından fütüristik detayları ile matematiksel bir tasarım. Bu gün özel bir davet için tercihim oldu.







FACEBOOK      *       BLOGLOVIN      *        TWITTER




12 Haziran 2013 Çarşamba

OUTFIT




Blouse Denimco Pants Pull and Bear Heels MissSelfiridge Bag Mudo Jacket Sisters Sunglasses Collezione 





Son bir kaç haftadır ülkemizin yaşadığı sarsıcı olaylara kayıtsız kalamıyorum. Blogu sizi çok özledim. Fakat insanlar üzülürken ve ya haksız yere zarar görürken burada moda konuşmakta bir yandan haksızlık gibi de geliyor. Ama her şeye rağmen hayat devam ediyor. Hafta sonu festival havasında ki gezi parkı şuan direnmeye insan için önemli olan her şeyi korumaya çalışıyor. Sizde sesinizi çıkarmayı ihmal etmeyin. Halka değerini veren, gösteren bir politika ve lider isteğinizi haykırın #direngeziparkı hashtag ile sosyal medyada varlığınızı gösterin.