31 Aralık 2013 Salı

Bye Bye ! 2013







Sweaters H&M - Legging Party21 - Wedges Mango - Coat Stradivarius - Bag Koton





Bye Bye ! 2013 
Bu gün eğlence günü enerjik bir kahvaltı edin ve güzellik bakımlarınızı yapın gece için hazırsanız. İkinci yılbaşı stil önerim. Bol dans edebilmeniz için tasarlandı. Yine pullardan vazgeçmiyoruz bu sefer pantolon olarak tercih ettiğim ışıltıya ek üzerine geçirdiğim degradeli metalik efektli üst oluyor. Topuklular üzerinde rahat hissedemiyor sanız dolgu topuk sneakers tercihi de bu kombine uygun olur. Ama kadınlar daima yüksek ökçelerle seksidirler bunu da unutmayın hanımlar. ;)












FACEBOOK        *       BLOGLOVIN      *      TWITTER








30 Aralık 2013 Pazartesi

Newyear Style Chic





Sweaters  Butic - Skirt Zara - Wedges Çoşkunlar - Necklace D.i.y






Yeni bir yıl için son bir gün. Umarım bu yıl sizler için güzel ve eğlenceli bir yıl olmuştur. Ve  yine umuyorum ki gelecek yıl yeni duygular, işler ve dileklerinizin gerçekleşebileceği bir yıl olur. Ve bu özel günde ne giyiniceğiniz için ufak tüyolar vermek istedim.  Dolabımın en kontrastı saks pul eteğimi sizler için kombinledim. Gideceğiniz mekana göre şık ve ya sporlaştırmak sizin elinizde bu kombinasyonda şık olarak kullandım. Ama daha sade bir takı tercihi ile siz spor bir görüntüye sokabilirsiniz. Peki bu look ile nereye gidilir sorusu kafasın da belirmiştir. Daha ciddi tanımlayabiliceğimiz. Yemekli bir yılbaşı partisine katılıyorsanız ve mekanda sizin kadar şık ise böyle bir kombinasyonu kullanabilir siniz.












FACEBOOK       *      BLOGLOVIN        *      TWITTER









24 Aralık 2013 Salı

X-MAS





Geçtiğimiz hafta erken bir yılbaşı partisi verdik. VestaEvent düzenlediği gecede sevdiğim blogları olan arkadaşlarımla sohbet edip eğlenmek harikaydı.Bu güzel kızların yaptığı her işi seviyorum onları takibe almayı ihmal etmeyin. O gün instagram dan takip edenler gecede neler var biliyorlar siz de hala takiplemediyseniz. Rookieicon adıyla takipleyin ilk önce siz öğrenin .









FACEBOOK       *        BLOGLOVIN        *      TWITTER




19 Aralık 2013 Perşembe

NEW YEAR STYLE








Yeni yılda partilemek için nereli tercih ederiz diye düşünürken sizler içinde kombinler hazırlarken buldum kendimi. Evet, gecenin en parlak kızı olabilir siniz, ya da evin kırmızı rockchic'i, ofiste ciddiyetimizi kırmıyoruz ve elektrik mavi rengi ile yeniyıl parlak geçiriyoruz. yeniyılınız şimdiden güzel eğlenceli ve bol çılgın geçsin :)











FACEBOOK       *       BLOGLOVIN        *        TWITTER




18 Aralık 2013 Çarşamba

Fall







Sweaters Bershka - Jean Dilvin - Boot Mango - Bag Koton 




Hızlıca çekilen fotoğraflarla stilim. Havaların erken kararması benim açımdan hiç iyi olmuyor. Bir çok kombinasyonu sizlerle paylaşamıyorum. Ama böyle kurtadığım oluyor. Bu kış en güzel yatırım Kazaklara yapılmalı soğuğun en önemli koruma kalkanı çünkü onlar bu kazağı geçen kış gördüğümde kışın üzerimden çıkarmıycağım diye anlaşma yapmıştık ama Pembe kazağımla sanırım daha çok haşır neşirim.








FACEBOOK       *        BLOGLOVIN        *       TWITTER










17 Aralık 2013 Salı

EZRA TUBA COUTURE








Photo Eda Nakıboğlu 



Fashionist defilerinin en şaşalısı olan Ezra Tuba ilikilisinin couture koleksiyonu oldu. Fotoğraflar için Eda'ya çok teşekkür etmem lazım enfes kareler yakaladı. Bu yıl ilkinin gerçekleştiği Fashionist abiye ve gelinlik markalarının yeni buluşma arenası ve bu oluşum o kadar keyifli olmuş ki, her yıl umarım düzenlenir. Ezra Tuba  Çetin 2014 yaz couture koleksiyonunu adı "Deepwaves", İstanbul'un tarihi dokusundan ve derin mavi rengi olan denizinden ilham alınarak tasarladıkları koleksiyon beyaz ile başlayıp mavi geçişler ile son buluyor. Özel işleme detaylarının güzelliğine ve makyaj tasarımlarına bayıldığım bu showu sizlere bol fotoğraflı paylaşmak istedim.




16 Aralık 2013 Pazartesi

COLOR BURGUNDY










Dress Butic - Coat and Bag Koton - Boot Pull and Bear - Earring Rookieaccessory - Bracelet Zen | Taba




Doğum günü ganimetleri ile karşınızdayım. Bordo geçen kış ki tahtından inmeye niyeti yok. Niyeti olmasın da keza kış havalarına çok yakışıyor. Sanırım bu montum da dolapta en sık giyilecekler arasında yer alacak. Omuzları düşürdükçe düşürdüğümüz mont trendlerinde oversize kesimlileri tercih edin ya da babanınızın paltosunu çalın ;)








FACEBOOK       *        BLOGLOVIN        *       TWITTER













14 Aralık 2013 Cumartesi

H.brithday





Saat 00:00 olduğuna göre benim günüm başlayabilir. Hiç kusur bakmayın 14 'ü size veremem o gün ben doğdum. Doğum günleri hep benim için bol eğlenceli sevdiklerimle geçmiştir. Ve kendi kendime hediye alma nedeni yaratmamı sağlamıştır. Bu doğum günü için bordo kaban ve çanta dolaba atılmış. Dünyanın en mutlu kızı olunmuştur. O zaman kocaman bir dilim yemeği hak ettim. H.Brithday bana <3 nbsp="" p="">








FACEBOOK       *      BLOGLOVIN       *      TWITTER






13 Aralık 2013 Cuma

#LUXOTTICA ILE GOZLUK MODASI





Gözlüğün sezonu mu olur?  Demeyin artık yeni trend gözlüklerde. 
Gelecek yazın gözlük trendleri için Luxottica'nın gerçekleştirdiği lansmanda yeni sezonun gözlük modellerine bir göz attık. Bu yaz aynalı cam modellerini fazla görmesek de
 kedi göz formlu çerçeveler yazın favorisi olacak gibi. Prada'nın vazgeçilmez modelini bu sefer taş efekleri ile süsleyen Miuccia Prada, bu modeli terk etmek istemiyor. Benim favorim ise yuvarlak aynalı modeli ile yarım çerçeve modelleri oldu. Benim listem hazır siz bakalım neler beğeneceksiniz. :)











FACEBOOK       *        BLOGLOVIN        *       TWITTER



12 Aralık 2013 Perşembe

ELIF CIGIZLIOGLU COUTURE



Sweaters Topshop - Skirt Asos - Jacket Colins - Boot  Mango - Bag Afrodit - Necklace Vintage


                                                                                                               photo: tanla özuzun




Geçtiğimiz hafta gerçekleşen etkinlik fashionist 3 gün boyunca couture ve abiye defileleri ile dolu geçti. Açılış defilesini Elif Cığızlıoğlu'nun gerçekleştirdiği muhteşem showu, Lütfü Kırdar da oldu. Couture koleksiyonu ile bizleri büyüleyen tasarımcının her işi benim için değerli bu koleksiyonu da tüyler, transparanlar, ışıltılar ve dar kalem formlar ile benden tam not aldı. Küçük adımlar için uzun bir podyum ve ışık yetersizliği olmasaydı sizlerle paylaşacak çok fotoğraf olabilirdi. 













FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *        TWITTER






11 Aralık 2013 Çarşamba

STEFANEL #FEELMORE














Geçtiğimiz hafta Nişantaşı mağazasında Stefanel'in cıvıl cıvıl ilkbahar yaz koleksiyonuna göz attık. Bu koleksiyonun içinde kendiniz iyi hissetmenizi sağlayacak bir sürü parçalar var.  Gelecek yaz trend notlarını yazın hanımlar; renkler yine cıvıl cıvıl özellikle yeşil tonajları, pudra renkleri ve denizci çizgileri her yaz olduğu gibi gelecek yazın da yükselen trendleri arasında yer alıyor. Stefanel koleksiyonunun, plaj çanta modelleri ve takı koleksiyonu ile de aşk yaşamanız serbest özellikle yazın vazgeçilmezi bez sneakers  modelleri rahat kendinden emin kadınlar için tasarlanmış. Gelecek yaz Stefanel koleksiyonu ile kendinizi iyi hissedeceğiz.


















FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER






9 Aralık 2013 Pazartesi

My Months ; DECEMBER






Knitwear BSL - Jean Mango - Coat Stradivarius - Bag Koton - Boot Çoşkunlar - Necklace and Bracelet  Rookieaccessory






Geçtiğimiz hafta bir çok lansmanın ve etkinliğin bir arada olduğu bir haftaya o yoğunlukta üzülerek bir kaç etkinliği pas geçtim. Kış ayının en dondurucu aralığındayız. Bu ay benim ayım 14. de yeni bir yaş kutlayarak 2014 geçeceğim umarım sizin için bu yıl güzel geçmiştir. Benim için oldukça keyifli bir yıl oldu. Yeni koleksiyonlar hakkında yazılar bu postan sonra gelecek ve sizler için her gittiğimiz etkinlikte video çekiyoruz. Sevgili Sarper ile video denemelerimiz çok eğlenceli geçiyor inşallah sizlerde keyif alıyorsunuzdur.







FACEBOOK       *       BLOGLOVIN       *       TWITTER