6 Mart 2011 Pazar

MERCEK - ANDREJ PEJIC


Andorejen modeller modanın yeni sevgilisi Andrej Pejic merceğime takıldı. Takılmaması mümkün değil reklam kampanyalarının, moda çekimlerinin aranılan yüzü Andrej ne kadın ne erkek iki ruhu da bir arada taşıyor. Keşfedilirken onu kız sanan ajans erkek olduğunu öğrenince problem çıkarmamış. Kendisini kadınım demiyor. 


Cinsiyetsiz moda, kadınları maskülen havalara sokarken erkeklere de etek giydiriyor. Henüz 19 yaşında olan model modacılarının gözdesi Couture koleksiyonun da Jean  Paul en cüretkar kostümü ona giydirdi. Marc Jacops reklam yüzü yaptı. Erkek moda haftalarının da aranılan yüzü haline geldi. Nedir bu büyü derseniz onun  kadın mı erkek mi olduğunun anlaşılamaması, yüzüne baktığınızda bu sarışın çocuğu arzu etmemeniz mümkün değil yakışıklı güzel Andrej giyim stilinde de iki tarzı harmanlayarak giyiniyor. 



Hırvat bir baba ve Sırp annenin oğlu Andrej Bosna-Hersek doğumlu savaş dolu yıllarda ailesi Avustralya'ya giderek burada yaşamaya başlarlar.
Cinsiyetini değiştirmeyi düşünmüyor. Platin sarısı saçlarıyla, erkeksi duruşu, seksi bakışlarıyla bu ismi devamlı görüceğiz.


1 yorum: