25 Kasım 2011 Cuma

TOPUĞUN TARZINI YANSITIR



Artık ökçe formaları ayakkabı trendlerin de belirliyici oluyor. Bu sezon öne çıkan iğne topuk tasarımcıları etkilerken bizleri de hayran bıraktırıyor. 2012 defilesinde Mugler kadınları o ip kadar topuklarla nasıl yürüdü. Hala inanmazken bizler nasıl yürüyeceğiz bilemiyorum. Esneyen topuklar sağa sola giderken aha kırıldı dediğim oldu. Dişilik sembolü olan iğne topuklar giydiğiniz de ateşli yanınızı ortaya çıkaracak. Sezon da bir favori var ki artık blog dünyasında bile haber oldu. Cap-toe burun maskülen oxfortlarda bulunan renkli burunlar düz ayaklardan sıkıldı. Ve iş kadını ayaklara terfi etti. Daha otoriter ama dikkat çekmekten de uzak kalmayan cap-toe size her tarzınızda hizmet edecek.


Kendinizi hangi kadın olarak gördüğünüz önemli! Stilinizin temeli dekolteye ve uyarıcılara dayanıyorsa siz tam bir iğne topuk kadınısınız. Gücünüzü, ayaklarınızdan alarak etrafınıza dişilik akıtıyorsunuz. Fetiş modası ve provokatör duruş sizin temel özelliğiniz.



Ceket vazgeçemediğiniz parça, pantolon konusunda da seçici Cap-toe kadın otoritesini düşünmek zorunda. Giysisi vücuduyla şekil almalı aynı zaman da kadın olduğunu da hissettirmeli, bu duygular dolabınız da ve içiniz değse siz Cap-toe kadınsınız. Maskülen yanınız ağırlıkta olsa da kadınsılığınızı da saklamayın

3 yorum:

  1. iğne topukları çok sevsem de giyinmesi pek zor itiraf etmeliyim!

    YanıtlaSil
  2. igne topuklar harıka ama bu yılın modası kalın topuklar cok rahat.bu arada BÖ'de basarılar

    http://bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil
  3. iğne topuk benlik değil kesinlikle :)

    louboutin dore uçlu olan harika ama

    http://trendydolap.blogspot.com

    YanıtlaSil