13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni bir deneyim "ESSIE"







Geçtiğimiz günlerde Sapphire seyir terasında güzel İstanbul manzarası eşliğinde yapılan Essie, markası. Kadınlar için kusursuz tırnak bakımı sunuyor.  Elin güzelliğinin önemini bilen marka kusursuzu tasarlamak için yolla koyulmuş.
Bir ojeden ne bekliyorsanız fazlasını sunmak için.

   Oje her bayanın vazgeçmediği tutkusu. Ama sürdükten sonra uzun ömürlü olmayışı bizlerin en büyük sorunu  Birde havasız kalan tırnakların sararması. İşte bu şikayetleri olan her kadının imdadına yetişiyor.  

90 farklı renk seçeneği ile ve her tırnak tipine özel 12 bakım ürünü ile şimdi Türkiye'de. İnanılmaz bir renk skalasına sahip mesela pembe, aklınıza gelebilecek her rengi Essie de bulabilirsiniz. Fırçası ise diğer ojelerle kıyaslandığında daha iyi bir sürüş sağlıyor. Tek fırça hareketi ile. Ürünü bakım ürünü ve oje sonrası koruyu ile kullandığınız da mükemmel bir performans sergiliyor. Haftalarca soyulmayan ilk sürüş güzelliğinde kalıcı bir etki. Capitol alışveriş merkezi ve Marmara forum Sephora  da bulabilirsiniz.






Benim tercihim Nice in Nice, soft rengi ile tam bana hitap ediyor. Tabi oje öncesi bakım ve oje sonrası koruyucu ile Essie Weingarten'ın dediği gibi "Tırnaklar sizin mücevheriniz."







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder