28 Mayıs 2013 Salı

#BLOGGERBAZAAR2



Birincisinde  konuk olarak bulunduğum bloggerbazaar 2. ile yola devam ediyor. Mizu.com ana sponsorluğunda yine Taksim Curcuna'da sizi bekliyorBirbirinden zevkli stil bloglarının yer aldığı etkinlikte kimler mi var dersen ; Bayan Mor, His Wardrobe, Love Without A Cause, Lunapark Queen, Maritsa, Mia Gusto, Oh Happy Studio, Onurollstyle, Oyita, Rebel Takipte, Rococosh, Ümit Temurçin, Tuğçe Dadandı ve bu sefer stand sahibi olarak bende yer alıyorum. Tanışmak, keyifli alışveriş yapmak ve sürprizleri kapmak için beklerim. 


Birincisini takip edenlerin bayıldığı Miss Cookiess'in lezzetli cupcake'leri ve Curcuna'nın fotoğraf çekmeye doyamayacağınız enerjik atmosferi eşlik edecek. 

Bir yandan makyaj artisti Tevfik Bozdağ'dan doğru makyaj yapmanın tekniklerini öğrenirken, diğer yandan Bioderma'nın cildinizi yenileyecek ürünlerini deneyimleyebilecek, Miss Poem'den indirim kuponları kazanabilecek ve blog doğumlu genç dergi Postkolik ekibiyle tanışabileceksiniz.

Standlardan alışveriş yapan misafirlerin kendilerini Lush'ın taze, el yapımı kozmetik ürünlerle şımartabileceği Blogger Bazaar Vol.2'de, yaklaşan babalar günü için Kiğılı'dan hediye çekleri de kazanabileceksiniz.

Mizu.com'un sürprizlerini yakalamak ve alışverişin tadına doyasıya varmak için tek yapmanız gereken 9 Haziran Pazar günü saat 10:00-19:00 saatleri arasında Taksim KafePi-Curcuna'ya uğramak!

1 yorum: