22 Şubat 2011 Salı

BEYAZ PERDE - İNCİR REÇELİ GÜZELDİR

Bu filmi izlemeden ölmeyin diyorum. İzlediğim en güzel aşk film olan İncir Reçeli içinizi biraz burkan bol gülümseten bir film

Metin ve Duygu hayatlarını saklanarak geçiren umutlarıyla hayatı değiştirmek isteyen bu ikili barda Duygunun sarhoş olmasıyla mecburen tanışırlar. Metin her ne kadar hoşnut olmasa da varlığına alışarak ondan hoşlanmaya başlar. Hakkında fazla bir şey bilmediği Duygu'nun minik süprizleri ve hayata bakış acısıyla ve incir reçeline düşkünlüğüyle kalbinde yer eder.

   

Metin; hiç filmi çekilmemiş bir senaristtir. Talkshow'lara skeç yazarak geçinmektedir. Bu arada yazdığı senaryoları göstererek her red edilmenin ardından uçak yapmaktadır.
Duygu; insanlardan bu zamana kadar kaçarak yaşayan yüzünde daima gülücüklerle dolaşan Duygunun hayattan sakladığı büyük bir sırrı vardır. Bu sır onu hayallerinden uzaklaştırmıştır. Saklandıkları yerden aşk sayesinde çıkan bu ikili birbirlerine ölümsüz bir şekilde bağlanırlar.Masalsı yaşamları İncir reçeliyle son bulacaktır.



Yönetmen koltuğunda Aytaç Ağırlar aynı zamanda filmin senaristi ve yapımcısı 11şubatta vizyona giren film izlemenin dışında arşivlerinizde de yer almasını isteyeceksiniz. Oyuncu kadrosunda Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu, Barbara Lourens, Selim Akgül yer alıyor. Dikkat çekici replikler ve bol müzikli bir film.


Filmin fragmanını sitesinden izleyin muhakkak, bense sizlerle Sezai Parakcıoğlu'nun güzel sesinden Duman şarkısını paylaşmak istedim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder