23 Aralık 2011 Cuma

TREND - AKLIM KARIŞIK


Bir kaç sezonu düşünürsek ortalık desen ve trend patlaması yaşıyor. Tasarımlardan markalara herkesin ele aldığı yıldızlar,puantieler,sim,leopar derken hepimiz stilimizi oluştururken kafamız karışıyor. Eh hali ile moda buna da hayır demiyor. Varsın karışsın kafamız efenim. Abiye elbiselerle, spor kazakları birleştirirken iç çamaşırlarını tek başına giymeye başladık. Transparan bluzlar geceden gündüze geçti. Hepsini karıştırarak biraz eğlenip farklı stilleri denemeye açık olmamızı sağlayan moda bu kavram kargaşasını da yine trendlere bağladı.


Topshop look bizlere ilham panosu gibi, pantolon ile şifon etek bir giyinirken, abiye elbiseleri üst üste giyinmek bunları karıştırarak saçmalak kötü görünmüyor.

Cesur parçaları bir arada kullanarak farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Moda bir cesaret gösterisidir. Kışlıklarla yazlıkları bir arada giyinerek kullanın, öne çıkan renklerle kombinleyin.















İki trend deseni birlikte kullanırken, alakasız bir parçayla da stilliniz olduğunu gösterebilirsiniz. Sneakerslarınızı sadece spor kıyafetlerle kullanmayın. Şık parçalarla da çok uyumlu













İki aynı deseni bir arada kullanırken boğucu olduğunu düşünürüz. Aksine birleştirirken desenin boğuculuğunu ekarde etmek için zıt bir parçayı üzerine geçirin. Fantezi parçalarla farkınızı gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder