29 Aralık 2011 Perşembe

SENDE YAP - KÜRK SAÇ BANTI








Bu sezon kürk aksesuarlarla çok trend bu postta ele almıştım. Her yerimizi sarmışken Asos'da gördüğüm baş aksesuarını yapmaya koyuldum. Kardeşim dürtmelerinin büyük etkisi var bir siyah bir leopar, basit elinizle dikerek bile yapabilirsiniz. Sahte kürkü başınız ölçüsü kadar uzunlukta ve 28 cm kalınlığında kesiyoruz. Ben ikiye katlayarak ölçtüm daha pratik. İki ucu üst üstte koyarak elinizle dikip arasında olan parçayı yapmaya başlıyoruz. Küçük bir parça orta kısmı için kesip dikerek yuvarlak bir halka yapıyoruz. uzun parçamızın arasından geçirip iki ucunu dikerek bitiriyoruz. Arasından geçirdiğiniz parçanızın boyu ne kadar dar olursa o kadar büzgü efekti alırsınız. Kürkten hoşlanmadıysanız aynı modeli örerekte yapabilir siniz.
Hadi hanımlar kolay gelsin. :)

28 Aralık 2011 Çarşamba

MIDNIGHT









Kazak/Sweaters Koton - Mont/Jacket Bershka - Jean Levis - Bot/Boots Melody - Badi/Body Vintage - Kolye/Necklace Çanta/Bag Vintage - Saat/Watch Dice Kayek



Bu gün salaş ve hardrock havasında bir stildeyim. Akşam laflaması ile geçen günden gece yarısı kabusu tadında fotoğraflar,kış geldi diye yırtık jeanlerinizi ihmal etmeyin. İçine değişik efektli çoraplar giyerek stil görünebilirsiniz.


TWITTER     -     FACEBOOK     -     BLOGLOVIN

27 Aralık 2011 Salı

PINK SWEATERS










Kazak/Sweaters ? - Pantolon/Pants Bershka - Ceket/Jacket Limon Company - Bot/Boots Harley Davidson - Kolye/Necklace My Design - Çanta/Bag Samsun'dan - Yüzük/Ring Claries - Saat/Watch Collezione - 



Pembiş her şeyi çok seviyorum. Renk patlamaları tam benlik, hava soğuk olsa da içimi ısıtan kazağım ve Harleylerim iyi ki varlar. Harley, botlarım senelerdir, benimle hala sezonun trendi ve çok yakışıyor. Deri parçalarla kombinleyerek, kullanabilir siniz midi eteklerle de çok tarz durabilir. Kolyemi nasıl buldunuz. Yeni tasarımım 




TWITTER     -     FACEBOOK     -     BLOGLOVIN

26 Aralık 2011 Pazartesi

MERRY CHRISTMAS ISTANBUL












Her yerin ışıl ışıl olmasına bayılıyorum. Yılbaşının renklerinin sokaklarada taşması ayrı bir güzellik katıyor. Nişantaşı, Teşvikeye taraflarını turlarken etraf daki moda perileri,yıldızlar,ışıltılar ile harikulade. Dev ışıktan çam ağacının altında bir fotoğraf çekilemesem de bu sokakta gezmekten keyif aldım.

24 Aralık 2011 Cumartesi

TIK -TAK








Kazak/Sweaters Topshop - Gömlek/Shirt Saat/Watch Collezione - Pantolon/Pants Parka Koton - Bot/Boots Pull and Bear Gözlük/Sunglasses Vintage Ray Ban - Bileklikler/Bracelet Mydesign (DIY) - Yüzük/Ring Ordan burdan



Soğuk havaları hiç sevmiyorum. Her yerinizin üşümesini bırakın dışarıda yapılacak her işi de engelliyor. Bir de bu havalar insanı isteksiz yapıyor. Bu isteksizlikle yoğun bir günü bitirdikten sonra derin bir ohh! çekmek harika. Kazak gömlek ikilisini çok seviyorum. renk renk kullanmak, harika görünüyor. Hava nasıl olursa olsun tarzı olan bir blogger olarak gözlüğüm daima gözümde ve renkli saat çılgınlığına bende dahil oldum. Collezione de indirime giren saatlerin en şık modeli olan renkli tik-tak'ım ile neşem yerimde 


 TWITTER     -     FACEBOOK     -     BLOGLOVIN     -     LOOKBOOK     -     TUMBLR     





23 Aralık 2011 Cuma

TREND - AKLIM KARIŞIK


Bir kaç sezonu düşünürsek ortalık desen ve trend patlaması yaşıyor. Tasarımlardan markalara herkesin ele aldığı yıldızlar,puantieler,sim,leopar derken hepimiz stilimizi oluştururken kafamız karışıyor. Eh hali ile moda buna da hayır demiyor. Varsın karışsın kafamız efenim. Abiye elbiselerle, spor kazakları birleştirirken iç çamaşırlarını tek başına giymeye başladık. Transparan bluzlar geceden gündüze geçti. Hepsini karıştırarak biraz eğlenip farklı stilleri denemeye açık olmamızı sağlayan moda bu kavram kargaşasını da yine trendlere bağladı.


Topshop look bizlere ilham panosu gibi, pantolon ile şifon etek bir giyinirken, abiye elbiseleri üst üste giyinmek bunları karıştırarak saçmalak kötü görünmüyor.

Cesur parçaları bir arada kullanarak farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Moda bir cesaret gösterisidir. Kışlıklarla yazlıkları bir arada giyinerek kullanın, öne çıkan renklerle kombinleyin.















İki trend deseni birlikte kullanırken, alakasız bir parçayla da stilliniz olduğunu gösterebilirsiniz. Sneakerslarınızı sadece spor kıyafetlerle kullanmayın. Şık parçalarla da çok uyumlu













İki aynı deseni bir arada kullanırken boğucu olduğunu düşünürüz. Aksine birleştirirken desenin boğuculuğunu ekarde etmek için zıt bir parçayı üzerine geçirin. Fantezi parçalarla farkınızı gösterin.

22 Aralık 2011 Perşembe

MERCEK - ZHANG XU CHAO



Bu aralar podyumlarda ve editoriallar da dikkatimi çeken hep Asyalı modeller minik hatları, donuk bakışları ile her kadına bürünebiliyorlar. Aralarında biri var ki bu aralar ona bakmaya doyamıyorum Xu Chao, Dris Van Notten, Rad Haurani, Kenzo, Tory Brunch ve daha aklıma gelemeyen markalar için  podyumda yürüttü. Bukalemun gibi her çekimde farklı bir tavrını sergileyen Xu takibe almanızı tavsiye ederim.



Çinli güzel Xu, bir çok dergiye de kapak oldu. Kamera önünde ki yeteneği ile daha fazla editorial da göreceğiz onu. Her modelin olduğu gibi onun da rahat bir stili var. Uzun bacaklara sahipseniz sıradan parçalar bile siz de daha cool havalara bürünüyor. 





18 Aralık 2011 Pazar

MEHMET TURGUT - 5199











Kazak/Sweaters Pantolon/Pants Parka Koton - Çizme/Shoes Replay - Çanta/Bag Collezione - Kolye/Necklace My design

NişantaşıCity' de sergilenen Mehmet Turgut 5199 fotoğraf sergisini gezmenizi şiddetle öneririm. Farkındalığa ve yaşam haklarına gönderme yapan bu serginin anlatmak istediği tüm canlıların yaşama ve barınma hakkı. Yürüdüğümüz sokakların bizim olmadığını nefes alan tüm canlılara ait olduğunu unutmuş toplumu uyandırma servisi olarak görebilirsiniz. Günümüzde artan şiddet bizlerin canını yaktığı gibi hayvanların da canını yakmakta Bolluca'da olan katliamı anımsayarak sokakta gördüğünüz her canlının da yaşayan birey olduğunun farkında olmak ailenizin ferdi gibi onlara elinizi uzatmak insanlık görevi. 




TWITTER     -     FACEBOOK     -     BLOGLOVIN     -     TUMBLR