7 Mart 2012 Çarşamba

NILI SILVER PARTY


İsmini Nil nehrinden alan Nili Silver tasarımcı Elif Barut'un bebeği olduktan sonra ikinci büyüttüğü bebeği. Aslen mimar olan sanatçı mimarlık kariyerin de fazla eleştiri alınca kendi başına yol almak için kolları sıvayan tasarımcı. Gümüş aksesuar üretimini öğrendikten sonra kendi markasını yaratmak için kollarını sıvamış. Ve denizin bütün dünyasını takılarına yansıtmış. Sohbeti seven tasarımcı her ay evinde eğlenceli bir parti ile tasarımlarını izleyicilerine sunuyor. 

Bir dükkan açmak yerine birebir müşteri odaklı bu partiler de satışlarını gerçekleştirmeyi tercih etmesinin sebebi, diyaloglarla müşterilerinin fikirlerini alarak bu yola devam etmek istemesi. Tasarımları alıcılarının cebini yakmayan makul fiyatlandırma yapıyor. Elif, kendi marka üretimi dışında, yurt dışında çeşitli markalarla işbirlikleri yapıyor. Yüzde yüz gümüş olan ürünlerinde altın da uygulanan rodajlama yöntemi ile kararmayan gümüşler ile daha kaliteli görünümler elde ediyor. Çizgisi minimalist, taş fazla sevmediği için metal ağırlıklı tasarımlar üretiyor. BU onu diğer tasarımcılardan ayıran özelliği.




Hepimiz masanın başında hangi güzelliği deneyeceğimiz şaşırıyoruz. Tasmalar,girdap formunda      yüzükler,dalgayı anım satan kolyelerle dolu masada hepsinde aklım kalıyor. Gümüşü farklı materyallerle de süsleyen Elif Barut, çiçeği anımsatan kolye,yüzük tasarımları da bulunuyor. Aynı zaman da İstanbul modern mağazasında değişik alternatifleri de var. Kitap ayraçları,kalemler,zarf açma bıçağı anlamlı hediyeler listesine girecek düzeyde. 





Bu yılın trend küpesi kulağı kaplayan formalar Elif'in bu su köpüklerini andıran küpesini aklıma not ettim.




Kollarınızı takıp takıştırırken deri bilezikleri ihmal etmiyoruz. Bunu düşünen tasarımcının sade bileklikleri kol partylerinin vazgeçilmezi olacak gibi 




Styleboom ile gerçekleştirdiği bu parti de bizi çok güzel ağırlayan, şahane tasarımcı Elif'e teşekkürler onun eğlenceli partilerin de alışveriş yapmak istiyorsanız Nili Silver Facebook sayfasını takibe alın bu perşembe nefis menüsü ile bir parti gerçekleştirecek.






2 yorum:

  1. çok beğendim harika tasarımlar

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  2. Parti bizim oralarda Moda'daymış, çok güzel fotoğraflar var takılar çok güzelmiş özellikle o sarmallı olanlar

    YanıtlaSil