27 Eylül 2011 Salı

LONDON FASHION WEEK SPRING 2011





Londra moda haftasını bitirdik. Milano da showlar devam ederken bir durum değerlendirmesi yapmak gerek Newyork'a göre dolu dolu defile olan Londra'yı bir kerede bitirmek zor Julien Macdonald bahar koleksiyonu bence en cool koleksiyon, karanlık sokaklarda siyah beyaz takımları ile sallanan modeller hayal edin ve evet bu kadınlar çok seksi maskülen parçaları feminen görüntüye sokmayı çok iyi başarmış. Erkeksi başlayan koleksiyon giderek naifleşerek kadınsılaşıyor. Ejderha motifi desenli takımlar, mavi, sarı ara renk olarak kullanım şekli ve giderek daha cesur olan kadın bedenini gösteriyor. Transparan ve püskül bahar koleksiyonlarına da ilham veriyor. Julien koleksiyonu benim favorim.




Londra moda haftasında koleksiyon ve desenlerine aşık olduğum bir diğer tasarımcı Holly Fulton oldu. Taksi skalaları ve Mısır izleri olan bu koleksiyonda desenli pantolonların öne geçişi çok başarılı siyah beyaz uyumu ve araya kattığı sarı,mavi renklerle çok canlı bir look 80'ler Pop stilleri öne çıkan renklerle canlanmış elbiseler,  desenlerle zenginleşmiş bol kesim pantolonlar sıradan parçalarmış gibi görünse de hepsine uyguladığı desen ve renk tercihleri ile anlam katmış Holly  





 Topshop Unique bu sezon Elizabeth'e atıfta bulunuyor. İkonik sanatçı stiliyle ve güzelliği ile modaya ilham veriyor. Kleopatra yine güzel . Amon Ra'nın gözü desen olarak net ve belirgin Çizgi siyah çizgili elbiseler dikkat çekici siyah ana renk olarak kullanılmış. Ve ona yakışan pembe ve altın rengi de yardımcı oyuncu Antik Mısır çağırışımları ile teması koleksiyonla bütünleşmiş oluşunu çok sevdim. 

1 yorum:

  1. modelleri çok beğendiim. özellikle en alt soldaki elbise harika

    YanıtlaSil