15 Ekim 2011 Cumartesi

MILAN FASHION WEEK







Moschino bu baharı  matador ve kızıl derilerle karşılıyor. Abartılı military ceketlerden sonra yeni trend matador ceketleri olacak gibi Moschino her sezon abartılı ilhamlar kullanarak modaya neşe ve ilham katıyor. Rossella Jardini' nin bu yönünü seviyorum. Şaşalı işlemeler ve abartı püsküllerle flemenko fırfırlar dikkat çekici detaylar,Dantelde koleksiyonda yerini alarak bu abartı detay fazlalığıyla sizi boğmuyor.






Blumarine ormanın en güzel çiçekleri ile sezonu süslüyor. Kloş etekler ve yaramaz kız imajı dev papatyalar ile aşırı avangard detay olsa da bu detay koleksiyon da abartı durmuyor. Rafya ile süslenmiş etek ve çantalar retro havalarda bir koleksiyon her sezon desenle damga vuran Blumarine bu sezonda bu kuralı es geçmiyor.




Francesco Scognamiglio tüm çıplaklığıyla ben buradayım diyor. Dantelin en seksi hali ve bedeni cüretkar gösteren parçalarla dolu bu lookta aklınızın kalmaması mümkün değil. Milano moda haftasının bence en iyisi oldu. Gösteriş, yaratıcılık hepsi koleksiyonun içinde göğüs ve omuz kısımlarında kullanılan dantel kesitler, kalem etek formalarındaki fırfırlar ve her modelin seksi siyah çorapları koleksiyonu yatak odasından çıkarıp şık davetlere götürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder