31 Ocak 2011 Pazartesi

SERGİ - DAVID LA CHAPELLE "DODUMENTS OF DESİRE & DİSASTER"


Akaretler sıraevler'de sanat zamanı Paul Kasmin Gallery kapılarını ünlü fotoğrafçı David LaChapelle ile açtı. Ünlü sanatçılarla cesur çalışmalara imza atan sanatçı kurgusal dünyasına nihayet yolculuğa çıktım. Fotoğraf çalışmalarının yanı sıra sürreal izler taşıyan fantastik eserlerinden de bir kesit sergide yer almış. Fotoğraflarındaki manüpülasyonlar ve müthiş dijital işlemelerle bizleri masalsı dünyalara çıkarıyor.

Madonna, Naomi Campbell, Uma Thurman,Micheal Jackson, Leonardo Di Caprio, Tarkan, Cher, Alexander Mc Queen, Layd Gaga, Pamela Anderson, Paris Hilton ve daha saymakla bitmez ünlüyle çalışan sanatçı sayısız dergilerin kapak fotoğraflarını çekti. 




"Documents of Desire & Disaster" sergisi malesef 29 ocakta kapılarını kapattı. İzlemeye vakit bulamayanlar için her çalışmayı fotoğrafladım bunun için Facebook sayfamı ziyaret edebilirsiniz.








Micheal Jackson, Isabella Blow ve Alexander Mc Queen'nin zamansız ölümlerinden sonra sergide yer alan fotoğraflarına bakmak keyif verdi. 


Fotoğrafçının çalışmalarında bir Türk de yer alıyor. Tarkan'lada çalışan David yukarıdaki kareyi çekmiş ben pek benzetemedim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder