22 Ekim 2012 Pazartesi

ISTANBUL FASHION WEEK SHOW - SAFAK TOKUR


Bu sene moda haftasında koleksiyonlardan çok showlar konuşuldu. Tasarımcılar defile showlarına büyük titizlik gösterip en sıradışını sunmayı başardılar.


Şafak Tokur, defilesi benim için en merak ettiklerim listesinde geçtiğimiz sezon Karma defilelerde yer alan Şafak, bu sene solo showla. Büyük kalabalık yalnız onun için yerini aldı. Mesnevi ile ilişkisi derin duygularını koleksiyonlarıyla anlatan tasarımcı bu sene de bizi düşünmeye sevk eden üç temayla karşımızda. Denizin derinliği sonsuzluğu ve özgürlük hissi. Bağlama ile müziğin koleksiyona kattığı hazzı, zaman ile sürelerin sınırlanamayacağını, anı dondurup hızlandırmanın elimizde olduğunu anlattı. Avangard koleksiyonlara imza atan Şafak Tokur. Bu koleksiyonda yine modaya sıradışı ellerini değdirdi.
                                                                         Kafalarında sazlar geçirilmiş 5 model aynı anda sahneye geldiğinde ifw en akılda kalıcı showunun bu olacağının mesajını vermişti. Detaylarda saz, ritm ve aksesuar yapısını, askeri renkleri desen dokulara yayıyor. Son olarak zaman teması saat aksesuarlarını siyahla bütünleyen tasarımcı en sevdiğim detayları zaman koleksiyonuna  yerleştirmiş. Siyahın gücü takımlarla verilirken detaylarda kullandığı akrep ve yelkovanlar favorim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder